Skip to content

Over mij

Mijn naam is Luuk Assinck, en ik ben geboren en getogen in Winterswijk. Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door de delicate balans tussen overlijden, begraven en de natuur. Met een achtergrond als hovenier en voormalig beheerder van natuurbegraafplaats ‘Het Schapenmeer’ in Vorden, is mijn liefde voor natuurlijke processen en duurzaamheid alleen maar gegroeid.

Mijn diepgewortelde overtuiging dat het leven en de natuur onafscheidelijk met elkaar verbonden zijn, drijft me om als uitvaartbegeleider mensen bij te staan in het proces naar hun terugkeer naar de natuur na het overlijden. Ik deel graag mijn kennis over natuurkisten en natuurbegrafenissen via lezingen, presentaties en workshops.

Met ‘Emotiekist’ breng ik mijn fascinatie voor de natuur en uitvaart samen. Door (samen) een emotiekist te vervaardigen, maken we niet alleen de uitvaart bespreekbaar, maar ook het afscheid nemen. Samen met families en vrienden creëren we niet alleen een unieke, duurzame kist, maar ook een intieme herinnering. Het is een bijzondere ervaring om betrokken te zijn bij het maken van elke emotiekist. Dit proces, doordrenkt van liefde voor elkaar en de natuur creëert blijvende herinneringen, zowel voor de nabestaanden als voor mijzelf.

Als uitvaartbegeleider zie ik elke uitvaart als een persoonlijke, unieke gebeurtenis. Het is een voorrecht om ervoor te mogen zorgen dat bij het afscheid de wensen van de overledene en de nabestaanden worden gerespecteerd. Ik wil iedere overledene een eerbetoon geven voor het unieke leven dat geleefd is.

Luuk Assinck

Natuurlijk Gemis Luuk Assinck uitvaartbegeleiding afscheidsbegeleiding
Natuurlijk Gemis aquaral bloem geel

Vragen? Laat het weten!

Je kunt mij een mailtje sturen (info@natuurlijkgemis.nl) met je vraag maar je kunt mij natuurlijk ook bellen (+31 6 83 82 69 97).
Als je liever hebt dat ik telefonisch contact met jou opneem, dan kun je een terugbelverzoek doen via onderstaande button.

Back To Top